Wednesday, April 25, 2012

SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK



Rase ye dah second time kot aku join contest dekat blog.. 
Yang 1st tu memang tak menang la hehe
Saje join bile ad kelapangan..
Saje nak cube naseb, mane la tau kan ada rezeki ada la
Aku nak jugak Amer follow aku balik (^_^)
Contest ni mudah je nak join..
Cume click banner di atas dan balas pada bahagian komen..
And then tag la mane kawan-kawan anda
DAN aku nak tag


OK DONE!!

27 comments:

MY STORY LIFE said...

huhu...i yg blogger beginner ni jgk hg tag..terharu!

amercorner.blogspot.com said...

Thanks sudi join. Dan selamat bersegment. Dah follow blog ni :D kan serious follow back :D

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

done follow sinie dear..dri segmen yg same

mentari hati said...

thanks sume..terutama en.amer n cik mar (^_^)

@ deqla manjew said...

slm.. singgah sini dari segmen yg sama...sy serious follow awk.. awk?? da follow sy, tinggalkan komen di entry segmen sy ni yer,

http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

TQ, dan selmt berkenalan.. =)

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yang sama

serious dah follow blog awak

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

MiSz AzUmI said...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Seyra Zainal said...

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

sera singgah sini.

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Salam,
Done menjadi followers ke-21
Singgah Dari segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AlyNn NyzAa said...

serius follow -22-:D

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Wanieys said...

Singgah dari segmen sama^^
Wanieys follow sini =.=
Awak serious follow back keyh
Salam perkenalan^^

Pecinta pink^^ said...

salam ,,saya singgah bw..dri segmen same..serius saya dah follow..hikhik..jom-jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx(^_^)

9n0L4 said...

seriously done follow. 25. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Tyra Faiera said...

Assalamualaikum w.b.t.

Ainun dtg follow dri segmen yang sama. Jom follow blog ainun plak :)

http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Semoga hari hari kamoo penuh dengan kecerian :)

arissa. (not the real name) said...

done follow ! follow me back ok? :)

ikaa said...

dr segmen yg sameee!!

http://bakul2011.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html?showComment=1336108699296#comment-c7728078853477128469

jal said...

jal dtg dari segmen yg sama. done follow u, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

eyda lha ♥ said...

Dari segmen yg same
done follow awak :)
jom singgah and follow blog saya :)
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

*NurSyahieraDahhari* said...

Serius follow sini :)
Serius follow back ya :)

http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

happy blogging :D

aynora nur said...

dah follow sini dari segmen en amer, tq

Rafflesia™ said...

as-salam..
datang dari segment yang sama. follow sini ye?

http://lovestory313.blogspot.com
@
http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html



syieda,

MISS Z BERCELOTEH said...

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

dah join segmen miss z tak?
kalau belum meh join

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Dari segment yang sama, Follow Blog ini

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Momo said...

datang follow..

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

ENRECCA :) said...

singgah dan follow blog ini dari segmen yang sama :D :D

http://f-elldowntherabbithole.blogspot.com/2012/05/ameers-segment-serious-follow-back.html :)

Xo- Enrecca :) :)

missp0tpet said...

singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

Do follow mine ;)

http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...