Sunday, June 3, 2012

Pencarian Blogger Follower Bawah 500



Assalamualaikum..

Di pagi yang hening ini sy menyatakan bahawa follower saya setakat ini

62 blogger yang sweet

Saya join sebab nak tambah membe-membe dalam blog ni, bagi meriah sikit hehe

Ok sy nak tag comel 1 & comel 2

Bagi siapa-siapa nak join, tambah follower boleh klik banner kat atas tu ye..

Terima Kasih Daun Keladi

33 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

Miss z datang sini..

dah lama follow awk.. sbb apa miss z cakap macam tu.. sbb miss z dah klik button follower awak dan dia tak suruh miss z follow buat kali kedua :)

TQ sudi join :)

Abby said...

dtg dri segmen sma , http://biby-fiessta.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
harap MURNI dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

Rubikz Key said...

singgah dari segmen yg sama :)

http://www.rubikzkey.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Pka Rahim said...

hi pka dari segmen yg sama.
jom singgah blog pka nak..???

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

terima kasih..! :))

Dini ✿ said...

hyee . dari segmen yang sama .

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Eekin Mutalib said...

http://eekinm.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Dah follow awak
follow me back.
luv u! huhuhu

Eekin Mutalib said...
This comment has been removed by the author.
Shafiqah Syika said...

Knok ! Knok ! Knok ! Saya datang nak kawan dengan awak. Saya nak bagi tahu awak yang kita dari segmen yang sama.

http://thethousandyearstory.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

amira said...

dari segmen yang sama

http://vlitemiera.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

puteri nur afiqah said...

dari segmen yg sama... sudah follow..
sudi2lah ke blog saya..^_^

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

*followers ke 68

shichi7nana said...

Hi awak...saya join segmen ini juga...jom buat aktiviti follow-mengfollow..btw, nice blog~~

http://shichi7nana.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

Hαиα Mιи; said...

Segmen sama :)

http://awesome-incredible.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

datang sini dan folo . jom singgah sini balik :)

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Aira Amir 姶良 said...

Balas kunjungan dan follow awak!
http://airaamir.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

иιиα αмιяα said...

saya dari segmen yang sama. meh singgah sini. kalau sudi follow ye. saya follow balik :)

http://nynavsamyra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

✿ amey ✿ said...

; saia follow awak balik. btw thanks. :)

Shafiqah Syika said...

Saya sudah follow awak.

LoveLicious ! said...

dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

KC said...

salam kenal.. follow awak. =)
http://kisahkc.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

nanasuhana said...

follow sini..:)
http://sayananasuhana.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mrs.BuduBilis said...

salam..singgah sini dari segmen yang sama...done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

::azmina nordin:: said...

salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mr.Muink said...

dah follow kamu , dari segmen sama , selamat berkenalan . jemput singgah yer MuinkSnikerdoodle

mirul aar said...

Hai. dari segmen yang sama. done follow !

http://aarmirul.blogspot.com

iehahfarihah said...

salam,
singgah sini jap dari segment yg sama.
done follow awk.
follow me back erk..
http://iehahfarihah.blogspot.com/

thank..

fardiyah said...

singgah dan follow
http://fardiyah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

\\ Izzah // said...

#123 , follow back !!! :]

http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

nombor cantik :D

Shira Kitty said...

Hi...dari segmen yang sama lah...jom kita buat aktiviti follow-mengfollow..btw, nice blog...
http://shirakitty.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

ATIQAH said...

dari segmen sama :) id follower: ATIQAH
http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

farhanamasdo said...

datang dari segmen yang sama . follow sini sekali . feel free to visit me back ya . ^^

http://bungajauh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

eyah ayeh said...

hye.. dr segmen yg sama. follow me back k. =)

http://uptomelahh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

waniey20~ said...

dari segmen yang sama :)

already follow ur blog , HIT me back yup >,<

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...